Mijn klanten aan het woord

Flink veranderen

Barry Popma

Directeur Flink Veranderen

"De samenwerking met Anoek verloopt prettig. Ze is erg professioneel met een persoonlijke touch. Anoek pakt dingen snel en goed op, denkt actief en pro-actief mee en regelt indien nodig externe partijen voor de nodige werkzaamheden buiten haar vakgebied."

www.flinkveranderen.nl
~Verandermanagement zorg

logo Digna Brand

Digna Brand

CEO - Freelance to Freedom

"Anoek en ik werken nog niet zo lang samen, maar zo voelt het wel. Zij is echt de VA die ik zocht, maar waarvan ik me altijd afvroeg of ze zou bestaan. Het is uniek hoe veelzijdig Anoek is, en hoe snel ze dingen oppakt en zich eigen maakt. Ze haalt pro-actief dingen van mijn bord, leert snel en zelfstandig en communiceert helder. Zowel met mijn (toekomstige) klanten als met mij. Kaap haar alsjeblieft niet bij me weg ;-)"

www.dignabrand.nl
~Businesscoach en inspirator

de ochtendbar

Renee de Feijter

Eigenaar - de Ochtendbar

"Anoek helpt mij met het stellen van doelen, deadlines en het bewaken hiervan. Als ondernemer mis je toch ook soms iemand om mee sparren, bij Anoek kan ik mijn idee├źn neerleggen en kunnen wij die samen uitwerken. Voor mij werkt dit heel goed. Vooral als je even vast zit, kan dit enorm helpen om weer terug op koers te komen."

www.deochtendbar.nl
~ Breakfastbar

de-leefstijl-winkel

Fenna Boeke

Mede-oprichter - De Leefstijlwereld

"Dankzij Anoek kunnen wij ons focussen op waar het voor ons om gaat; de inhoud! Anoek regelt digitale zaken waar wij tegenop zien in no-time, ze denkt mee en ontzorgd. We zijn heel blij met je."

www.deleefstijlwereld.nl
~Leefstijladvies

Ruststokers

Linde Nieman

CEO - Ruststokers

"De samenwerking met Anoek in mijn team is ontzettend fijn. Anoek is gastvrij en je merkt dat ze veel ervaring heeft met hospitality. Wanneer zij aanwezig is ter ondersteuning bij onze trainingen voelt het alsof ik aan geen enkele praktische zaken hoef te denken omdat Anoek er bovenop zit. Daarnaast is ze technisch onderlegd in o.a Mailblue en WordPress. Een combinatie die je niet vaak ziet. Anoek is zorgvuldig in haar communicatie, waardoor het altijd overzichtelijk is wat er gebeurt is en wat er nog moet gebeuren. Kortom, een aanwinst voor ons team!"

www.ruststokers.nl
~Neuropsycholoog

Online precision logo

Michael Kramer

CEO - Online Precision

"Anoek Bruseker heeft mij dit jaar geholpen met alle WordPress website support werkzaamheden van Online Precision.
Daarnaast ondersteunt ze onze klanten met Mailblue/Active Campaign werkzaamheden.
Anoek zorgt voor structuur & planning, communiceert duidelijk en werkt snel (en goed). Ze denkt ook strategisch mee en komt met mooie aanbevelingen. Ik kan haar elke ondernemer aanraden die randzaken in zijn of haar bedrijf wilt uitbesteden."

www.onlineprecision.nl
~Webdesign

Logo-Anniek-Witteveen-Coaching

Anniek Witteveen

Anniek Witteveen Coaching

"Afgelopen jaar merkte ik dat ik steeds drukker werd in mijn bedrijf en dat ik bepaalde dingen wilde automatiseren. Techniek en software is absoluut niet iets waar ik goed in ben, dus ik bleef het maar uitstellen. Daarnaast merkte ik dat bepaalde taken me meer energie kostte dan het opleverde en daar wilde ik graag vanaf.
Anoek heeft me precies deze dingen uit handen genomen. Wat een opluchting! Het is fijn om met haar samen te werken. Ze reageert snel op berichtjes en is vaak ook snel in de gelegenheid om taken op te pakken. Ik ben blij dat ik de samenwerking met Anoek aan ben gegaan!"

www.anniekwitteveen.nl
~Loopbaancoaching

Pit logo

Ruurd Portman

CEO - PIT digitale transformaties

"Als ondernemer ben je druk.
Altijd iets te doen.
En voor je het weet ben je altijd aan het werk.
En is die vrijheid waar je naar op zoek was, ingevuld door het juk van je bedrijf.
Anoek geeft je die vrijheid terug.
Neemt uit handen wat je veel tijd kost.
Wat je niet leuk vindt.
Waar je niet goed in bent.
En waar je niets mee verdient.
En daarmee verdient zij haar uren dubbel en dwars terug.
Anoek is een aanrader."

www.pit-digitaletransformaties.nl
~Digitalisering voor praktische bedrijven

Scroll naar boven
× Vragen? WhatsApp me Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday