Over mij

Wat achtergrondinformatie over mij..
Ik heb met heel veel passie en plezier gewerkt in het horeca management. Bij kleine zaken, maar ook bij de grote hotelketens als van der Valk en NH Hotels.

Verhogen van gasttevredenheid, organiseren en hosten van zakelijke evenementen, kosten beheersing, voorraadbeheer, marketing en administratie; ik heb alles gedaan van A tot Z.

In de horeca is geen dag hetzelfde, en wordt er veel van je flexibiliteit en creativiteit gevergd. Een prachtig vak, waarin multitasking en een helikopter view een must zijn. Hierin een structuur creëren is een prachtige uitdaging.

Nu, als business manager, zoek ik nog steeds die uitdaging en afwisseling op.

Daarom help ik je ook graag als sparringpartner voor het uitrollen van nieuwe projecten en het optimaliseren van huidige bedrijfsprocessen.

Mijn horeca achtergrond geeft me een streepje voor; ik ben goed in het voorzien van behoeftes, ik ben flexibel en heb een hands on mentaliteit.

Ik doe wat ik leuk vind; organiseren én anderen helpen ineen. Ik ondersteun ambitieuze ondernemers, zodat zij de rust terugkrijgen. Rust om zich te richten op wat zij het best doen; ondernemen!

Waar kan ik jou mee helpen?

Anoek Bruseker OBM

Because you can do anything, but not everything."

Wat ik voor je kan betekenen...

Personal business manager

Voor de ambitieuze ondernemer die op zoek is naar ondersteuning en ontwikkeling. Een intensieve en waardevolle samenwerking.

Klik hier voor meer informatie

VA work

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met terugkerende werkzaamheden?

Klik hier voor meer informatie

Projectmatig

Ben je op zoek naar naar iemand die je kan helpen met een project, zoals het opzetten van je webshop of moneybird? Stuur me even een mailtje. Ik ga graag met je in gesprek.

Op maat

Mocht je iets zoeken wat niet tussen mijn diensten staat, neem dan contact met mij op. Ik kijk wat ik voor je kan betekenen of stuur je door naar een andere kundige VA.

Scroll naar boven
× Vragen? WhatsApp me Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday