Over mij
Wat achtergrondinformatie over mij..
Ik heb met heel veel passie en plezier gewerkt in het horeca management. Bij kleine zaken, maar ook bij de grote hotelketens als van der Valk en NH Hotels.
Verhogen van gasttevredenheid, organiseren en hosten van zakelijke evenementen, kosten beheersing, voorraadbeheer, marketing en administratie; ik heb alles gedaan van A tot Z.
In de horeca is geen dag hetzelfde, en wordt er veel van je flexibiliteit en creativiteit gevergd. Een prachtig vak, waarin multitasking en een helikopter view een must zijn. Hierin een structuur creëren is een prachtige uitdaging.
Nu, als business manager, zoek ik nog steeds die uitdaging en afwisseling op.
Daarom help ik je ook graag als sparringpartner voor het uitrollen van nieuwe projecten en het optimaliseren van huidige bedrijfsprocessen.
Mijn horeca achtergrond geeft me een streepje voor; ik ben goed in het voorzien van behoeftes, ik ben flexibel en heb een hands on mentaliteit.
Ik doe wat ik leuk vind; organiseren én anderen helpen ineen. Ik ondersteun ambitieuze ondernemers, zodat zij de rust terugkrijgen. Rust om zich te richten op wat zij het best doen; ondernemen!
Waar kan ik jou mee helpen?